ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

D-FORCE Aegean Diesel

H Aegean Oil, ανταποκρινόμενη στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών, ανέπτυξε ένα νέο προϊόν ντίζελ, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με τα πλέον προηγμένα βελτιωτικά πρόσθετα και η σύνθεσή του εγγυάται για τον κινητήρα:

 • Τη μέγιστη απόδοσή του
 • Τη βελτίωση της αντοχής του στο χρόνο
 • Μείωση του κόστους συντήρησης
 • Μείωση του θορύβου και των κραδασμών μέχρι και 20%

Το νέο πανίσχυρο ντίζελ:

 • Έχει αυξημένο αριθμό κετανίων (μέχρι και 3 μονάδες)
 • Μειώνει άμεσα την κατανάλωση καυσίμου μέχρι και 3%
 • Καθαρίζει τα μπεκ από τις επικαθήσεις και τα διατηρεί καθαρά
 • Εξασφαλίζει καλύτερη ανάφλεξη και καύση
 • Προστατεύει το σύστημα τροφοδοσίας από τη διάβρωση
 • Μειώνει τις εκπομπές καυσαερίων

Δώστε πνοή στον κινητήρα σας και απολαύστε περισσότερα και πιο ήσυχα χιλιόμετρα.

D-FORCE Aegean Unleaded

Η AEGEAN OIL ΑΕ δημιούργησε την νέα αμόλυβδη βενζίνη

DFORCE AEGEAN UNLEADED

Το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Τεχνικής Διευθύνσεως της ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ ΑΕ, σε συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προσθέτων στον κόσμο, ανέπτυξε την νέα αμόλυβδη βενζίνη η οποία περιέχει τα πλέον τεχνολογικά προηγμένα πολυλειτουργικά πρόσθετα τελευταίας γενιάς, και διατίθεται σε επιλεγμένα πρατήρια του δικτύου της AEGEAN με την εμπορική ονομασία D-FORCE AEGEAN UNLEADED.

Η συνεχής χρήση της νέας αμόλυβδης βενζίνης D-FORCE AEGEAN UNLEADED  :

 • Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου μέχρι και  3%
 • Αποτρέπει τις εναποθέσεις στις βαλβίδες και την πολλαπλή εισαγωγής
 • Παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό των υφιστάμενων αποθέσεων στις βαλβίδες (clean-up)
 • Διατηρεί όλο το σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου καθαρό
 • Συντελεί στην σημαντική μείωση τριβής
 • Βελτιώνει την οδηγική συμπεριφορά του οχήματος (επιτρέπει την καλύτερη εκκίνηση με ψυχρό κινητήρα, και την ομαλότερη λειτουργία του κινητήρα)
 • Προστατεύει το σύστημα καυσίμων από διάβρωση και σχηματισμό σκουριάς
 • Μειώνει το κόστος συντήρησης του οχήματος

Λιπαντικά Aegean Velox

Η σημερινή εποχή διακρίνεται για την ταχύτητα. Ταχύτητα ανάπτυξης τεχνολογιών. Ταχύτητα επικοινωνίας. Ταχύτητα πληροφόρησης και φυσικά ταχύτατα αυτοκίνητα υψηλής τεχνολογίας με ιδιαίτερες και αυξημένες απαιτήσεις.

Η σειρά Aegean Velox με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα με τα τελευταία πρότυπα των σύγχρονων κινητήρων υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης αποτελεί την πλέον κατάλληλη επιλογή για να καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις της λίπανσης των σύγχρονων βενζινοκινητήρων και επιβατικών πετρελαιοκινητήρων.

Τα λιπαντικά Aegean Velox για επιβατικά αυτοκίνητα με κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου ικανοποιούν και υπερκαλύπτουν τις αυστηρότερες και πλέον σύγχρονες προδιαγραφές των κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων όπως η Mercedes-Benz, VW-Audi και άλλοι, εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση του κινητήρα, οικονομία καυσίμου, εξαιρετική αντοχή σε δύσκολες συνθήκες οδήγησης, ενώ παράλληλα προσφέρουν μέγιστη προστασία από τη φθορά.

Μέλος ενός μεγάλου δικτύου

Δίκτυο λιανικής πώλησης
 
Σε όλη την Ελλάδα, τα πρατήρια λιανικής πώλησης της Aegean βρίσκονται πάντα δίπλα σου.
 
Πανελλαδική εξυπηρέτηση

Η Aegean Oil, από τις μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαίου στην Ελλάδα, αποτελείται από ένα πανελλήνιο δίκτυο με πάνω από 700 πρατήρια καυσίμων. Η Pappas Gas είναι υπερήφανο μέλος του δικτύου Aegean.Με περισσότερα από 100 πρατήρια καυσίμων στην Αθήνα και τη γενικότερη περιφέρεια Αττικής, και από την Κρήτη μέχρι και τον Έβρο, η Aegean δηλώνει το παρών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ποιοτικός Έλεγχος Καυσίμων

Παρέχοντας το Καλύτερο Δυνατό

Η ολοκληρωμένη διαδικασία ποιοτικού ελέγχου της Aegean Oil εξασφαλίζει ότι τα καύσιμα που πωλούνται κάτω από την επωνυμία της είναι στην κορυφή της κατηγορίας τους.

Για τη διασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος που παραδίδεται, το σύνολο του δικτύου των 500 πρατηρίων μας γνωρίζουν ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να δεχτούν αιφνιδιαστικό, επιτόπιο έλεγχο από το κινητό εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου της εταιρείας μας.

Κάθε πρατήριο Aegean, ελέγχεται διεξοδικά για την ποιότητα καυσίμου που διαθέτει στο καταναλωτικό κοινό και παραλαμβάνει σχετική βεβαίωση για τα προϊόντα που ελέγχθηκαν. Η βεβαίωση αυτή αναρτάται σε εμφανή θέση στο χώρο του πρατηρίου ώστε κάθε καταναλωτής να είναι ενήμερος ότι τα προϊόντα που αγοράζει έχουν ελεγχεί.

Προστασία του Πελάτη

Οι τυχαίοι έλεγχοι που πραγματοποιούνται γίνονται ώστε να διασφαλίσουμε ότι δεν έχει λάβει χώρα νόθευση των καυσίμων μετά τη μεταφορά.

Στην περίπτωση που τα δείγματα δεν είναι σύμφωνα ως προς τα πρότυπα ποιότητας μας, το προϊόν αντικαθίσταται άμεσα. Ακολουθεί ανάλυση για να καθοριστεί η αιτία.

Οι έλεγχοι αυτοί χρησιμεύουν για να διασφαλιστεί η φήμη της εταιρείας και, το πιο σημαντικό, τα συμφέροντα των πελατών Aegean.